kortingsbon mamamia pizzaria dronten

hier niet gaan eten! Diten, vegetarisch, service, bezorgen, afhalen, zitruimte 45 zitplaatsen, voorzieningen. Het Ruim 21 8251 EL, dronten, nederland. Bestelde een salade caprese. Als u kiest voor een on-line betaling, hoeft u alleen nog maar te wachten op de bezorger. Tja daar moeten we nog steeds op wachten. pizzeria Mama Mia Dronten is een gezellig restaurant met veel keus aan Pizzas en Pastas en overheerlijke spareribs. (muur achter haar stond vol met flessen lambrusco) woensdag pizzadag, alle pizza's 6,50. In de zomer staat ons terras voor u klaar op het plein. Ook het dessert (ijs) was zeer goed.

Tevens hebben wij ook een verschillende warme en koude voorgerechten en salades. Ga toch maar eens kijken naar een ander pizza leverancier. Openingstijden ma di wo do vr za zo, meer openingstijden, pizzeria Mama Mia ligt sinds jaar en dag aan Het Ruim. Vroeg naar een rode lambrusco. Gemiddelde cijfer 8 /10, eten.

Kortingsbon party at home invitation card
Stoppelhaene kortingsbonnen 2019

Bezorging is een drama. Eten wel gewoon lekker voor een eenvoudige pizzeria, en veel keus! Terras, kinderen, kinderstoel aanwezig, overnachten, betalen. Kijk voor de bestel mogelijkheden op de pagina bestel online en betaal met pin of contant aan de deur of on-line met.a. Pizza's waren binnen 30 min gebracht maar dat flesje. Meisje wist niet of ze die wijn wel hadden. Uw keuze kunt u al van te voren op een foto bekijken en rustig bedenken of u er iets aan wilt toe voegen.

Pizzeria Mama Mia Dronten - Heerlijke Verse Pizzakortingsbon mamamia pizzaria dronten