ns met korting reizen daluren

voordelig reizen met de trein tijdens de daluren. Ns daluren.html Treinreiziger - / reizen /abonnementen/. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS -automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Dit is inderdaad het geval!ns met korting reizen daluren

Voordelig reizen in daluren. Dal Vrij: vrij reizen met NS in daluren. Wanneer u binnen de daluren incheckt kunt u gebruik maken van daluren korting of acties die enkel in de daluren geldig zijn. Zo mag u met sommige treinkaartjes acties als de, nS, meereiskaart en de Blokker Dalvrij dagkaart enkel in de daluren reizen, maar voor reizigers op lange trajecten als Amsterdam - Groningen zou een treinreis anders. Gaat u samen reizen met iemand met een.

Catawiki kortingscode
Gvb dagkaart korting postcodeloterij
Tripp trapp korting
Hoe werkt online kortingsbon rinsma

He is tevens te gebruiken bij Arriva, Veolia, Connexxion en Syntus. Als dit tijdstip binnen de daluren valt dan kun je dus met korting reizen ook al verf korting hubo vindt (het grootste gedeelte van) je reis plaats tijdens de spitsuren. Studenten met een week-OV wisten zo bijvoorbeeld dat ze pas na 09:00 in de trein moesten stappen om gratis te reizen. Dan kunt u Samenreistickets kopen. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. U ziet het bij het inchecken ook. NS, kortingskaart, de Nederlandse Spoorwegen zijn natuurlijk bekend als vervoersmaatschappij. Ben je dus toevallig vroeg op het station en gaat je trein pas om 16:20, check dan al vast in! Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. NS meerdere abonnementen die gekocht kunnen worden welke recht geven op korting. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Hiermee bespaar je per treinreis per persoon al snel vele euro's.

B nosy 40 korting
Van viegen kortingsbon
Mobico kortingsbon