wanneer inchecken met korting ns

Altijd Vrij : altijd vrij reizen met, nS, altijd Voordeel : 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren, kids Vrij : kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee, voordeeluren. NS, international en onderaan de pagina hebben wij een aantal boekingstips voor goedkope internationale treintickets opgenomen. Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald; Vroeg boeken voordelig reizen; Reizen in de avonduren is vaak voordeliger; Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen; Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien kortingscode mosaqua vrijdag t/m.wanneer inchecken met korting ns

Wanneer reist u met korting? Heeft u een abonnement van. Afhankelijk van het tijdstip waarop u reist en het soort abonnement dat u heeft, reist u met korting of reist u vrij.

Met de, nS, wintertoer wordt het wel heel aantrekkelijk om er een dagje op uit te trekken binnen Nederland. Een treinticket bij NS International met korting boeken? Voorwaarden is dat de persoon ouder is dan 12 jaar en in het bezit is van een volwaardig vervoersbewijs. NS Dal voordeel abonnement met Meereisretour Het Dal Voordeel abonnement van NS wordt gezien als volwaardigvervoersbewijs. Wacht niet langer en boek direct, want de tarieven kunnen tot wel 4 maal de huidige prijs stijgen. " zo antwoordde, nS een paar minuutjes later. Binnenkort een stedentrip per trein maken en opzoek naar inspiratie of een aanbieding van. Momenteel boekt u in de maanden maart, april en mei 2019 treinkaartjes met korting bij NS International. Dal Vrij : vrij reizen met, nS in daluren, weekend Vrij : vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren, dal Voordeel : 40 korting met, nS in daluren, voordelig reizen in dal- en spitsuren. Het leek mij logisch dat hij gelijk had, maar goed, zoiets moet dan toch ook in de productvoorwaarden staan? Heeft u geen NS Meereisretour ontvangen? Direct bestellen en op dezelfde dag reizen.