korting plaswijckpark blijdorp

meter is Oceanium toch wel het grootste project van Diergaarde Blijdorp. Bijzonder is ook dat het gebruikte water Oceanium, zuiver zeewater is uit Newfoundland, wat met grote containerschepen aangevoerd wordt. Zo kun je in Rotterdam niet alleen van de bekende Rotterdamse bezienswaardigheden genieten, maar ook van allerlei exotische dieren. Dit is een heuse Alpenweide, met bijzondere planten als de edelweiss en vele primulas. Hier vind je het gehele onderwaterleven terug. Veel te doen en te beleven.

Korting plaswijckpark blijdorp
korting plaswijckpark blijdorp

Voor de winter is er een speciaal abonnement gentroduceerd. Klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. Er zijn koraalriffen nagebouwd, met bijzondere grote, kleine en kleurige vissen, maar ook spectaculair is de haaientunnel, waarbij de haaien naast je en boven je zwemmen. De Wandelwijck biedt diverse plekken om uit te rusten, zoals de Engelse Tuin en de Picknickweide. Noord-Amerika: In dit werelddeel vind je de bijzondere Noord-Amerikaanse dieren terug, wasberen, prairiehonden en bizons. Een vervangende pas voor een kind (t/m 17 jaar) kan alleen door een ouder/verzorger worden aangeschaft. Zo is er bijvoorbeeld de Indische neushoorn.

Het park wordt dan ook gescheiden door een spoorlijn. Dit zou nog tot 1938 duren. Sinds 2018 is het park rookvrij. Heel bijzonder is het om de Aziatische leeuw te ontdekken, vooral omdat sinds de zomer van 2018 drie leeuwenwelpje zijn geboren. Start dan je dag bij.

Eneco korting vaste klant, Amazon.de kortingscode november 2019, Sanadome korting nijmegen, 123accu.nl kortingscode,