kortingskaartjes technopolis

zijn. Datum van activiteit: januari 2018 Stel tijldecuyper een vraag over Technopolis Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Er is gratis parking voor uw wagen. Ik zou het wel aanraden/teruggaan, ergens anders eten en de show laten passeren. U gaat op ontdekkingsreis en raakt nooit uitgekeken! We hebben er met ons drietjes (mama, papa en 4 jarige dochter) echt een leuke dag van gemaakt. Met Technopolis ontdek je zelf ook telkens nieuwe attracties. Beoordeeld op 1 februari 2018 fijn educatief bezoek met kinderen ideaal voor kinderen vanaf 4jaar leerrijk en ontspannend. Uw kind kan samen met vrienden een namiddag knutselen, puzzelen en spannende avonturen beleven.

Kortingskaartjes irrland
Kortingskaartjes lommerbergen

De workshops moet je de kinderen zeker laten bijwonen. Matig14, vreselijk3, bekijk wat reizigers erover zeggen: Filteren, lijst wordt bijgewerkt. Technopolis01, other van Technopolis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op llo, Vél dank voor je reactie. De nieuwe voorstelling ivm magnetisme was erg amateuristisch en verliep ook futurumshop kortingscode mei 2019 niet al te vlot. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.kortingskaartjes technopolis

11 jaar: 12,50; Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:. Plopsa, 40 korting reguliere toegangsprijs (kinderen groter dan of gelijk aan 1 meter en volwassenen) op vertoon van persoonlijkabonnement en enkel voor. Bekijk ticketprijzen, speciale kortingen en algemene toegangsprijzen voor een bezoek aan. Technopolis korting : Ontdek nu hoe u gratis of met hoge korting naar, technopolis gaat.