dagje uit met korting drievliet

Specialist) uit als vriend! Zonder Stadspas vanaf 3 jaar 05,00 per persoon 32,00 per persoon 0 t/m 2 jaar met zitplaats 00,00 per persoon 15,00 per persoon 0 t/m 2 jaar zonder zitplaats 00,00 per persoon 00,00 per persoon Data: Staat een datum er niet meer tussen? Glijbaan Brigade, in de Glijbaan Brigade suis je in een boot naar beneden vanaf het 15 meter hoge platform. Dit zijn attracties die je het beste op een drukker moment van de dag kunt doen.

Boeken U kunt uitsluitend boeken per e-mail. Er is voor deze actie geen sprake van 'Begeleidersbonnen'. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Deze komt uit 1968 en neemt je mee over een groot deel van het attractiepark.

dagje uit met korting drievliet

Droge kleren meenemen is aanbevolen. Meestal zijn de zomeravonden aan het begin van de zomer rustiger dan de latere edities. Toch blijft het hilarisch om in de spiegel te kijken en ineens heel lang te zijn, minivoetjes te hebben of juist in het bezit te zijn van een heel groot hoofd. In de twee restaurants geniet je van belegde broodjes, frietjes en een drankje, terwijl je bij de kiosk even snel een ijsje haalt om daarna vlug weer in een andere attractie te stappen. Peuters en kleuters spelen veilig in afgezette, gave speeltuinen, glijden van de grote glijbanen en maken een tractorritje over Old McDonald's farm. De Stadspasnummers staan op de achterzijde van uw pas: - 6064 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ - 6064 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ - 6064. Het Fonteinplein is leuk voor kleuters van alle leeftijden.

Naar het pretpark met Drievliet korting op tickets!dagje uit met korting drievliet

Igiftcards kortingscode
Phantasialand korting 2019