ns spitstijden korting

vervoer in Nederland. Waarschijnlijk is er een goedkoper alternatief. Dat kan met de NS Dagkaart die je bij Actie van de Dag kunt kopen. Onbeperkt reizen met de NS trein tussen station Poort en Oostvaarders. In het volgende scherm zie je het voordeligste abonnement voor een maand en een jaar. Van, naar, vervoerder, prijs, rotterdam. Naam * e-mail.

In het weekend kun je heel de dag reizen. Bijvoorbeeld dit treinkaartje, maar soms ook twee enkele reizen voor 25 euro. Let op: Actie van de Dag verkoopt verschillende treinkaartjes. Prijsberekening, de prijsberekening hieronder is voor een enkele reis, tweede klasse. Bijzonderheden geldigheid, bij Intercity Direct moet je tussen Schiphol en Rotterdam een toeslag betalen.

Treintickets van Maastricht naar Amsterdam Centraal Treintickets van Rotterdam Centraal naar Amsterdam Centraal NS Dagkaart bij Actie van de Dag: 19,50 Treinactie: OV-Dagkaart bij Primera voor

Voor mijn dier kortingscode, Azarius kortingscode,

Bij je reisadvies staat de prijs van je reis met de OV-chipkaart. Ook dit treinkaartje is niet geldig op Vlak voor Koningsdag wordt vaak het Oranjeretour gentroduceerd. Anders dan bij wegwerpkaartjes is hier de werkelijke tijd bepalend: je moet dus echt om 16:00 uur uit de trein zijn. Als je reist met de ov-chipkaart, rekent het systeem automatisch de juiste prijs uit voor je reis. Ook bij Connexxion, Arriva, Syntus, QBuzz, Breng en EBS. NS 26,50, totaal aantal tariefeenheden voor deze reis: 216. Daarnaast betaal je ook bij de ICE Amsterdam Frankfurt een toeslag voor binnenlandse treinreizen. Wil je geen toeslag betalen? Wat betaal ik voor de reis van kinderen tot en met 3 jaar? Als je reist met de ov-chipkaart, wordt de prijs automatisch berekend. Spitstijden zijn op werkdagen tussen.30.00 uur en tussen.00.30 uur. Maar let op: je moet bij de juiste vervoerder in- en uitchecken als je overstap of wanneer de trein neemt vanaf een station met meerdere vervoerders.