sauna palestra braamt prijzen

Palestra is gevestigd in de Achterhoek. Openingstijden Sauna Palestra, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag. Vergeet even alles om u heen met ons Sauna arrangement of verwen uzelf tijdens ons Kracht arrangement. Vlakbij het park is er een kabelwaterskibaan, een manege, pretpark Het Land van Jan Klaasen (waar je als gast van Landal Stroombroek 20 korting krijgt) en zijn er mooie fietstochten te maken. Meer dan 1000 aanbiedingen voor sauna en wellness in Nederland en Belgi. Praktische info, reserveer saunabezoek.

Proost met elkaar op een geslaagde dag! Palestra is toegankelijk vanaf 16 jaar. Neem dan contact met ons op via tel: of via. In en rondom het park is van alles te doen. Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen.

Bekijk aanbieding, nu inschrijven. Menu m bezoek de Website stopt op: onbekend, fout Melden, actiecode werkt niet meerActiecode is verlopenAanbieding klopt nietLink werkt niet.

Leisurelands - Stroombroek, het Stroombroek, braamt, gelderland. Want to say something? Het 14 ha grootte Vakantiepark Landal Stroombroek heeft 225 vrijstaande bungalows (4-6 persoons) in de mooie omgeving van de Achterhoek. Ervaringen Sauna Palestra, ervaar bij Palestra een rondreis door de wereld in én dag. Add Comment, betaal niet te veel voor Sauna Palestra in Braamt en profiteer van korting die oplopen tot 35 korting! Wij verwelkomen u graag bij Palestra, gelegen op vakantiepark Landal Stroombroek. Bekijk onze wellness faciliteiten, arrangementen, voor u, als bezoeker van Palestra, hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Palestra, beleef Wellness bij Palestra, wat wordt uw verwenmoment? Boek ps4 kortingscode fifa 19 price hier je vakantie bij Landal Stroombroek. Boek een verblijf op Landal Stroombroek!

Als parkgast krijgt u gratis toegang tot de saunafaciliteiten tot en met 31 december 2019. Na een wandeling in de omgeving ontspannen in de sauna of genieten. Alle kortingen en aanbiedingen voor een dagje. Sauna Palestra in, braamt. Betaal nooit meer teveel voor een dagje sauna via.

Aanbiedingen sauna palestra doetinchem
Sauna soesterberg aanbieding