ov kortingskaart arriva

trein kortingscode sports direct de hele dag. Je reist meer dan 3 keer per maand. Ga naar de content, als je regelmatig met Arriva reist kan een abonnement voordeliger zijn dan reizen op saldo. Je reist meer dan 3 dagen per week. Met beide abonnement mocht onbeperkt gereisd worden in de daluren met de bussen en/of treinen van Arriva in Nederland. Geldig: In alle Arriva stads-, streek- en buurtbussen in Noord-, Zuidwest- en Zuidoost Fryslân. Selecteer je regio en leeftijdscategorie om te zien uit welke abonnementen je kunt kiezen. Arriva Altijd Vrij Fryslân Stad en Streek scholier 85 850, arriva Altijd Vrij Fryslân Stad en Streek volw. Provincie Limburg 17,00 per jaar.

Texel kortingskaart
Ici paris xl kortingskaart
Blijdorp kortingskaarten

Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid. Niet geldig: Bij andere vervoerders. Hierbij moet je ook persoonsgegevens invullen. Bevestigen, analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren. Waddeneilanden - Ameland, Terschelling Vlieland. Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar extra voordelig met de trein. Minimaal 30 km, korting verschilt per regio, je reist vrijwel dagelijks. Wil je weten of een ander (Arriva-)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk expedia kortingscode november 2019 dan in onze webshop. In de Opstapper en Arriva treinen. Als je daarnaast ook gebruik maakt van Arriva dan kun je bij aanschaf van het Regio Abonnement (bij RET of HTM) korting krijgen op het product Altijd Korting en zo met korting bij Arriva reizen.

Het abonnement Arriva Vrij Reizen was exclusief ontwikkeld voor reizigers van 65 jaar en ouder. Zoomniveau) op in een cookie. Abonnementen die voor die datum aangeschaft zijn, mogen nog gebruikt worden tot einde looptijd. Provincie Fryslân, Groningen en Drenthe, dal Voordeel Noord-Nederland. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. De weekenden en op nationale feestdagen de hele dag.

Walibi kortingskaarten hema
Nmbs kortingskaarten gezinsbond
Diner kortingskaart