kortingscode vliegveld eindhoven

openbaar vervoer naar de luchthaven, dan bent u het snelst met bus lijn. Lijn orchideenhoeve kortingsbon 401 maakt meerdere tussenstops (o.a. Neem je de 400 dan ben je enkele minuten sneller, maar deze komt wel net iets minder frequent langs. Parkeerterrein P8 heeft een prijsstaffel, van laag naar hoog zijn dat Sale, Budget en Bronze. Bus vervoer AirExpressBus (Amsterdam, Utrecht en Den Bosch). Uw vakantie, stedentrip of zakenreis vanaf vliegveld Eindhoven begint hier! De reistijd tussen Amsterdam en het vliegveld bedraagt 1 uur en 45 minuten. De iata-luchthavencode is EIN en de icao-luchthavencode is eneh. Andere faciliteiten terug te vinden op Eindhoven Airport. Een zorgeloze start van uw vakantie of zakenreis begint hier! Nog op zoek naar meer faciliteiten?

Wat de prijs betreft: een retour ticket kost 40 euro voor een volwassene. Boek vandaag nog uw parkeerplaats of hotelovernachting bij vliegveld Eindhoven online! Vergelijkt u dan op en de vliegticket prijzen van de luchtvaartmaatschappijen. Parkeer uw auto veilig, start uw reis uitgerust én betaal niet teveel! Wat zijn de parkeertarieven op Eindhoven Airport? Deze aanbieding is te koop en te verzilveren t/m 31 december 2018. Lijn 401 is de beste optie voor wie kiest om te parkeren bij de P R Meerhoven en rijdt 6 keer per uur. Contact met Airport Eindhoven, wil je contact opnemen met de luchthaven van Eindhoven voor het oplossen van een vraag of bezorgdheid?

P5 is een parkeerterrein, daarom zijn de onoverdekte parkeerplaatsen van Bronze Parking iets goedkoper dan de overdekte parkeerplaatsen van Bronze Parking. Om die reden valt het aan te raden vaccins zon 6 tot 8 weken voor vertrek in te nemen. De rit met bus lijn 400 duurt 20 minuten, met bus lijn 401 bent u 25 minuten onderweg. Er zijn ook goede OV-verbindingen tussen het vliegveld en de stad, namelijk bus lijn 400 en bus lijn 401. Vliegt u binnenkort vanaf Eindhoven Airport? Vanaf Amsterdam sta je in minder dan twee uur in de terminal. Tickets zijn verkrijgbaar bij de buschauffeur, de ticketautomaten op het vliegveld en aan het loket van de Hermes winkel op Station Eindhoven.

Amazon.de kortingscode november 2019, Ns kortingscode dagretour,