korting ing pas

(per kaart) en exclusief max. Kosten: 14,90 euro per jaar. Kies het lidmaatschap dat bij jou past! 8 tickets) 2,95, meest Gekozen, erop Uit Voordeelkaart.

Beter uitje, de afgelopen jaren is het museum een steeds beter uitje geworden, verklaart Matena de stijgende bezoekersaantallen. Musea hebben ook betere horeca gekregen, waardoor het leuker is om er langer te verblijven. Een voordeelpas voor jongeren tot 30 jaar. Kaarten met korting, museumkaart. De CJP'er moet zelf altijd mee naar de voorstelling. Altijd al gedroomd van een reis naar Afrika, maar de cijfers op je spaarrekening kleuren gevaarlijk rood? Vraag nu aan en ontvang het eerste jaar korting op de jaarbijdrage. Mensen gaan ook steeds vaker een dagje uit in eigen land. De opbrengst wordt elk jaar verdeeld onder de deelnemende musea, op basis van de toegangsprijs en het aantal bezoeken van kaartbezitters dat zij krijgen. Waan je op de savanne, slinger door de jungle en kijk ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt. De pas kost 15 euro per maand. Vanaf schooljaar is de kortingkaart beschikbaar voor leerlingen in het middelbaar beroepsonderwijs.

Solden, korting, februari 2019korting ing pas

Kortingsbon van oosterum leder b.v. raamsdonksveer, Korting bungalowspecials, Efteling korting duitse groupon, Kortingscode bureaustoel discounter,