bristol korting oude schoenen

direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast. Bij Bristol vind je niet allen een zeer uitgebreid assortiment aan schoenen maar ook een ruim aanbod van accessoires en kleding tegen zeer scherpe prijzen in combinatie met kortingscodes. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar. Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. Je hoeft je niet te registeren op om Bristol kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Bristol heeft regelmatig nieuwe folders met diverse producten in de aanbieding.

Voorwaarden: Je kunt tot en met 31 december 2016 je herbruikbare schoenen bij Bristol inleveren en zo steun je het Leger des Heils. Voor elk paar schoenen dat je inlevert, krijg je een kortingsbon van 15 waarmee je naar hartenlust nieuwe schoenen kunt aanschaffen! Uiteraard kun je ook online profiteren van deze actie!

Hiervoor rekenen ze een vaste prijs van 7,50 euro, ongeacht het totaal bestelde bedrag. Deze kortingscodes van Bristol heb je gemist! Kortingscodes voor webwinkels zoals Bristol April 2019 De beste adidas kortingscode: 25 voordeel Pak deze codeu6gs Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om nog meer korting te vinden Verlopen Bristol kortingscodes en acties Helaas. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, enkellaarzen al vanaf 24,99 bij Bristol. Vanaf 24,99 gratis verzending naar jouw huis. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, veel dames schoenen bij Bristol 2 paar voor 15,99. Verander meteen van top tot en met teen! . Niet geldig in combinatie met andere kortingen.