phantasialand korting met overnachting

op twee manieren verzilveren: je gaat naar de kiosk die na 12:00u geopend is op de Kaiserplatz, of je verzilvert hem na 14:00u bij de uitgangen van het park. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen dan weer gratis binnen. Raik is de snelste familie-boomerang ter wereld. Wintertraum biedt voldoende mogelijkheid om te genieten van winterse kostelijkheden, zowel bij de kraampjes in het park als in de diverse restaurants die je in Phantasialand zal ontdekken. Voor iedereen toegankelijk, we willen graag dat iedereen zich thuis voelt tijdens een bezoek aan Phantasialand, ook bezoekers met een beperking. Bestel hier de tickets voor Phantasialand Als je een overnachting bij Phantasialand boekt in hotel Ling Bao of hotel Matamba, kun je profiteren van vroegboekkorting. De Talocan, Black Mamba, Raik, Colorado Adventure en de Taron. Shows Arrangementen, prachtige shows vervolledigen het aanbod in dit themapark, waaronder Spirit of Light en het bijhorende vuurwerk. Phantastische shows, ook de spectaculaire in- en outdoor wintershows zullen jong en oud verrassen. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'.

De attracties garanderen pure actie en pret! Een verblijf in Phantasialand is theoretisch gezien dus exclusief toegangsticket tot het pretpark. De bekendste thrill attracties, waar je haar écht van gaat recht staan, zijn.a. Alleen in Phantasialand beleef je achtbaanplezier zelfs als de temperatuur onder de nul graden uitkomt en stap je gewoon in een winterse wildwaterbaan. Om je een idee te geven: vanuit Hasselt doe je er minder dan 1,5 uur over.

Korting games switch, Korting thermae son,

Als je 3 weken van tevoren boekt, krijg je 15 korting. Deze actie geldt voor zowel E-tickets als tickets die je aan de kassa hebt gekocht. Winterseizoen) kost voor mensen vanaf 12 tot en met 59 jaar 47,50. Bij het vallen van de avond mis dan vooral Tiempo de Fuego in themawereld Mexico niet! Houd het internet in de gaten en volg. Het is algemeen bekend dat een dagje naar het pretpark niet goedkoop. Het tweede ticket is overigens geldig vanaf april tot en met juni en vanaf september tot en met 4 november 2018. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose - Spirit of Light bezoekers mee moederdag korting blokker in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten.

Met korting naar Phantasialandphantasialand korting met overnachting