kortingsbon domtoren

je de transactie en betaling helemaal af en krijg je je e-tickets toegestuurd. Minderjarigen kunnen alleen onder begeleiding van een persoon van 18 jaar ipad air 2 16gb kopen of ouder deelnemen aan de rondleiding. Een cadeaubon van de Domtoren met een vouchercode gekregen?

Neem contact met ons op voor een privérondleiding. Sluit dus het venster van de bank niet af zonder terug deze handeling want wegens een storing worden je e-tickets anders niet vastgehouden. Onze huisregels zijn van toepassing op ieder bezoek aan de Domtoren. Alle rondleidingen worden gegeven in het Nederlands en Engels. Wegens grote drukte in weekenden en vakanties adviseren wij bezoekers vooraf kaarten te boeken om teleurstelling te voorkomen. Deze zijn in te wisselen onder het tabblad.kortingsbon domtoren

Dommy de, domtoren is onze mascotte en als pluizige knuffel in de VVV Utrecht te krijgen.
Alleen geldig voor nieuwe klanten van, zooplus.
Sony PlayStation 4 Console Slim 1TB 2 Wireless Dualshock 4 Controllers Marvels Spider-Man fifa 19 PS4 Bundel.
De beste Black Friday aanbiedingen bij de MediaMarkt, inclusief hoge kortingen op Xbox One S, One X, PlayStation 4, controllers en meer.
Zooplus Belgi ( voordeelcode, zooplus, overhandiging, cadeau s, kosten van aangeboden haven.

Klik dan hier voor een meer gebruiksvriendelijke versie. Heb je kortingscode de la mariée salazie een kortingsbon reserveer dan je de tickets telefonisch via of per e-mail. Kortingsbonnen zijn online niet in te wisselen. . Heb je toch per ongeluk het bankvenster gesloten en krijg je geen e-tickets toestuurd binnen 1 uur neem dan telefonisch contact met ons op via. Lees ook de aandachtspunten en handige weetjes onderaan deze pagina. Bezoek je met 15 of meer personen de Domtoren? De Domtoren is alleen te bezoeken met een rondleiding. Alle reguliere rondleidingen zijn tweetalig (NL/ENG). Alle kinderrondleidingen worden standaard in het Nederlands gegeven. Koop je ticket snel en gemakkelijk in onze webshop!