greenfee korting

eenmalig en gratis aanmaken van een account op m geniet u direct al van uw korting. De oefenfaciliteiten bestaan uit een deels overdekte en geheel verlichte driving range met 23 plaatsen, een putting en chipping green en 1 oefenbunker. De wind vormt daarbij een extra uitdaging. Voor een goedkope Greenfee bent u bij ons aan het goede adres. Een keer Golfen, kies de greenfee die bij u past.

Als vrije speler maar ook als golfer met een homecourse vindt u hier gereduceerde greenfee om te golfen met korting. Vaker Golfen, wilt u komend seizoen vaker golfen bij BurgGolf? Deze 27-holes course vormt met haar afwisselende holes een uitdaging voor elke golfer en is daarmee uitermate geschikt voor het houden van (inter)nationale toernooien. Bestel uw voordeelpakket aan de kassa. Beoordelingen over Prise d'Eau Golf, je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

Korting bonprix oktober 2019, See amsterdam canal tour kortingscode 2019, Kortingscode winterbanden 365,

Betalen gaat eenvoudig en veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving en vandaag besteld is dezelfde dag nog afslaan! Daarnaast kiest u bij BurgGolf altijd uit polette brillen kortingscode 3 starttijden het speelmoment dat bij uw budget past. Greenfeekorting 10 10 korting op de geldende greenfeetarieven. Bekijk hier alle voordelen van het. LoyalTee lidmaatschap, wanneer u meerdere green fees ineens koopt, speelt u natuurlijk ook heel voordelig. Een heldere en eerlijke tariefstelling. Ook de realisatie van een aarden wal met ondulaties langs de rijksweg, de aanleg van diverse niveauverschillen en enige speltechnische aanpassingen onder architectuur van Alan Rijks hebben de baan een extra dimensie gegeven.

15 korting op de standaard greenfee tarieven van maandag t/m zondag. Om dat te vieren bieden de golfbanen van Het Rijk exclusief aan anwb Golf leden weer de Greenfee Rond Het. 5,- korting op 18-holes / 2,50 korting op 9-holes. Greenfeebids is hét online platform om te golfen met korting en te genieten van shortbreaks tegen een aantrekkelijke prijs! Bestel eenvoudig online uw greenfee vouchers voor golfbanen in Nederland.