2e auto verzekeren korting

Als je te maken krijgt met schade, dan is dat nooit leuk. De schadeclaim heeft dus alleen invloed op de schadevrije jaren van de auto waarmee de schade is gereden. In het zesde artikel uit deze reeks over schadevrije jaren leggen wij u uit hoe schadevrije jaren werken als u een tweede auto heeft. Of wil je de verzekering meteen aanvragen? Belangrijk is wel dat jij of je partner het meest in de auto rijdt. Met de WA verzekering ben je verzekerd voor schade die je met jouw auto veroorzaakt aan iemand anders of aan de spullen van iemand anders. Je krijgt 25 korting op het WA-deel van je premie, 5 korting op het beperkt casco-deel en 5 korting op de allriskdekking. De volgende aanvullende dekkingen staan op kenteken, en worden dus niet automatisch overgenomen bij je extra verzekerde auto: Rechtsbijstand: Bij Allsecur staat de aanvullende verzekering Rechtsbijstand op het kenteken van je auto.

De voordelen van de gezinskorting bij Allsecur als je je tweede, derde of vierde auto wilt verzekeren: De korting geldt voor alle gezinsleden, dus ook je kinderen die op hetzelfde adres wonen. Laat je je auto bij én van deze garages maken? In dit artikel staat beschreven welke regelingen verzekeraars wel kennen voor uw tweede auto. En hoe zit het met de bijbehorende no-claim korting? Toch is het beter om schade of diefstal te voorkomen. De korting is per auto, dus kan aardig oplopen. Dat houdt in dat als u beide autos bij dezelfde verzekeraar verzekert, u dan voor de tweede auto dezelfde korting krijgt als voor uw eerste auto.

Prontoxl kortingscode
Tickets keukenhof korting

Je 2e auto is geen oldtimer. Schade en diefstal voorkomen, met een anwb Verzekering ben je verzekerd van goede hulp. Het is vaak voordeliger als u beide autos bij dezelfde verzekeraar onderbrengt. . Een voorwaarde is dat je partner of kinderen op hetzelfde adres wonen, dan kom je in aanmerking voor de gezinskorting van Allsecur. Pechhulp on demand, alleen betalen als je pech hebt. Dat is onder andere afhankelijk van hoeveel schadevrije jaren u heeft. Meer dan 1000 ervaren monteurs 24/7 stand-by. De no-claimkorting geldt per auto.