trein 40 korting meereizen

of Studentenreisproduct? Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Het moment van inchecken bepaalt namelijk of je wel of geen korting krijgt. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat.trein 40 korting meereizen

Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.
Dan mag je buiten de spits drie treinreizigers met 40 korting meenemen.
Maar soms kan ook een Dagkaart- treinactie goedkoper zijn.
Handig is dat de 40 korting niet alleen voor jezelf geldt, maar ook voor maximaal drie reizigers die met je meereizen.
40 korting meereizen, NS korting, ben je vaak in de trein te vinden?

Reisplanner en voer uw traject. Dal Voordeel is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Syntus, Breng en Connexxion (alleen bij treinreizen). Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Dan kun je die in de spits bij NS afmaken. Handig is dat de 40 korting niet alleen voor jezelf geldt, maar ook voor maximaal drie reizigers die met je meereizen. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Check hier alles over Samenreiskorting. Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Handig om te weten. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.

Samenreisticket, heeft u geen OV-chipkaart of reist u met NS Flex Basis en/of NS Flex Weekend Voordeel? Lees hier meer over de Dal Voordeel Keuzedagen.