monkey town korting heerlen

én verplicht. Lees hier ons privacy beleid. Jouw onvergetelijke feestje vieren? Toegang / entree / actie / korting. Entree 7,-, ouders en verzorgers gratis, hoeveel sterren geef jij Monkey Town Heerlen? Een dagje weg valt hier nooit in het water, want binnen wacht ruim tweeduizend vierkante meter vol speeltoestellen op je! Overzichtelijke peuterhoek, er is genoeg te beleven in Monkey Town Heerlen. Themafeestjes voor kinderen, vier je kinderfeestje in én van de themakamers, speciaal voor jarige kids.

Peuterhoek, voor de allerjongste kinderen van 0 4 jaar is er een aparte peuterhoek waar zij in een veilige omgeving met leeftijdsgenootjes kunnen spelen, klimmen en ontdekken. In het.000m2 grote speelparadijs zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar uitdagende hoge klimtorens, trampolines, hoge glijbanen, een grote voetbalkooi en diverse andere speelmogelijkheden. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Hier pak je onbezorgd je cadeaus uit, wordt er gezongen voor de jarige en krijg je onbeperkt mini snacks, friet, slush en limonade: De Ice Princess kamer, waar jarige Elsa's en Anna's een dag lang de prinses mogen uithangen! Zaterdag en zondag.00 tot.00 uur. Let op: het dragen van sokken is verplicht bij het bezoeken van deze indoor speeltuin.

Een van de rsz korting eerste werknemer twee stoere junglekamers, waar de tussen de bladeren verstopte apen, tijgers en papegaaien je verjaardag vrolijk meevieren. Klik op jouw antwoord. Monkey Town Heerlen in Heerlen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf 10,00.p.) en schoolreisje. Monkey Town Heerlen is een indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier. Speel tikkertje in het grote speeltoestel of versla je vrienden tijdens een potje lasergamen. Als extra activiteit biedt Monkey Town Heerlen gratis lasergamen aan. Zowel grote als kleine kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi.

Monkey town korting heerlen
monkey town korting heerlen