spa tilburg korting

veel meer soorten cabines en saunas zijn die je kunt gebruiken om ideaal tot ontspanning te komen? Het arrangement 2 entreetickets voor een Wellnessdag bij SpaPuur, ter waarde van 63 in Tilburg. p Bij te boeken p Maak je arrangement compleet met deze bij te boeken extras (o.b.v. Entree vanaf.00 uur, hoofdgerecht naar keuze gebruik van alle faciliteiten. SpaPuur heeft de grootste opgietsauna van Brabant. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, beleef de SpaPuur ervaring. Het zout heeft een reinigende werking op je lichaam, je zweet er dus echt even alle afvalstoffen uit. De Bio sauna heeft een groene gloed door de kamer, uit onderzoek blijkt namelijk dat dit zorgt voor een zeer ontspannen effect in het menselijk lichaam.

Bij SpaPuur vind je echt kwaliteit. Avondentree SpaPuur.95, bekijk en boek. Algemene voorwaarden, op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van van toepassing. Bekijk en boek, spaPuur: een hele dag wellness in Tilburg incl. Om deze vraag te beantwoorden moeten we kijken naar de uitstraling, de faciliteiten en naar het geheel. De minimumleeftijd van bezoekers bij SpaPuur is 14 jaar.

Het is noodzakelijk om te reserveren, de contactgegevens vind je op de voucher. Deel deze veiling met je vrienden. Geniet van gezonde shakes en pure gerechten. Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail. Meer info over SpaPuur, aanbevolen extra'S. Voorwaarden bijzonderheden, op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht. Voor een heerlijk ontspannen dag ben je bij SpaPuur aan het juiste adres. Voor deze actie geldt per dag een beperkte beschikbaarheid. Bekijk en boek, spa en Culinair SpaPuur.50, bekijk en boek. Tilburg (Moerse dreef 10, 5043AX). Heb je nu niet zo heel veel zin om helemaal het water in te duiken, kortingscode picnic ing maar wil je toch even afspoelen, dan is de neveldouche echt iets voor jou.

Kortingscode toverland halloween
Plopsa de panne met korting
Kortingscode mac donalds
Kortingscode intertoys oktober 2019