sauna elysium korting veronica

vanaf 16:30, arrangement aanbiedingen, dagentree Lunch Diner vanaf 59,50, all inclusive met 3 consumpties. Naast het uitgebreide aanbod aan sauna's kun je tussendoor genieten van diverse baden.

Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakeshsauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met orintaalse lantarens geven het gevoel alsof je een dagje op vakantie bent. De nieuwste wellnessruimte van Elysium heeft een echte lagune met waterval die prachtig is aangekleed met rotsen. Dwaal van tropische watervallen ontspannen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam en via de Finse kelosauna naar én van de restaurants.

Deze actie loopt van 1 t/m Entreekaarten zijn inwisselbaar t/m 30 november 2018 - Gratis Treatments Bed Body Mist.w.v. Op je e-ticket staat de reserveringscode. Mis geen Elysium aanbieding! Of je nu een dag van top tot teen vertroeteld wilt worden of even afwisseling zoekt tijdens een middag in de sauna, het kan allemaal! De beste plek om te ontspannen is natuurlijk de sauna! Met meer dan 25 verschillende sauna's en 19 binnen- en buitenzwembaden kun je hier zeker een volledige dag doorbrengen. Arrangementen, elysium heeft een aantal arrangementen waarmee je je sauna bezoek kan combineren met een ontspannende massage of behandeling. Wellnessresort Elysium bevat alle ingredinten voor een ontspannen dagje weg! Bij wellnessresort Elysium is het elke maandag en laatste donderdag van de maand badkledingdag. Handig om te weten: Tickets voor Elysium zijn geldig t/m 30 november 2018. 33,50 gun jezelf een heerlijke dag vol ontspanning bij wellnessresort Elysium!

Sauna elysium korting veronica
sauna elysium korting veronica