isic kaart korting

de moeite waard om te lezen als je minder valide bent en wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Je zult wel merken dat het park erg schoon is, alle bezoekers worden verzocht hun steentje bij te dragen door afval mee te nemen of in de aanwezige containers te gooien. Je moet de routes zien als suggesties en niet bang zijn om tijdens het wandelen van route te veranderen, je kunt in het park echt niet verdwalen. Volwassenen 15,-, groepen (min. Overnachten in het park De volgende hotels liggen in het park, als je hier overnacht ligt het park letterlijk aan je voeten maar hier betaal je ook voor! Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over Plitvice. Klik hier voor een grotere versie van deze kaart, met omschrijvingen. De camping biedt 42 bungalows en 550 staanplaatsen op een oppervlakte van. We raden aan om zelf een lunchpakket en genoeg water mee te nemen.

Isic kaart korting
isic kaart korting

Nationaal Park Plitvice is het hele jaar door de moeite waard om te bezoeken, ieder seizoen in het park is bijzonder. Zorg dat je 50 kortingsbon camera helemaal opgeladen is en je een extra memory card bij je hebt, want je kunt nergens mooiere fotos maken dan in Plitvice! 10 personen,.p.) 12,50, combikaart Keramiekmuseum Princessehof 22,00, peuters 0-3 jaar, Kinderen 4-17 jaar gratis, studenten / docenten cJP /. Er zijn restaurants in het park maar in de zomer kan het erg druk zijn. Wanneer kun je het park bezoeken? Tussen de comments onderaan dit artikel staat een uitgebreid verslag van een van onze lezers, genaamd Kace, die met een rolstoel het park heeft bezocht.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op je computer, maar die je computer of de bestanden hierop niet beschadigen. Volwassenen 15,- Groepen (min. 10 personen,.p.) 12,50 Combikaart Keramiekmuseum Princessehof 22,00 Peuters 0-3 jaar, Kinderen 4-17 jaar gratis Studenten / docenten / CJP /.