gazelle miss grace innergy aanbieding

gebruikt. De vermelde laadtijd geld voor de bronzen accu, de gouden en platina accu hebben respectievelijk 7 en 9 nodig voor een volledig lading. De gesuggereerde verkoopprijs die Gazelle aangeeft is 1699 euro. Toon alle producten, regeling motorkracht: Bewegingssensor, plaats motor: Voorwiel, soort versnellingen: Naaf, testresultaat. Net als bij de meeste moderne elektrische fietsen is de de accu uitneembaar. Deze informatie wordt door het motormanagement gebruikt om de trapondersteuning van de motor te bepalen. Dit is een fiets die twee toepassingen met elkaar verbindt.

Verder lezen, ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Dit model is voorzien van een rotatiesensor. Wat is goed en wat is minder goed? Rekening houdend met de bij deze fiets geleverde accu van 252 Wh, is een gemiddelde actieradius van 46 km meer realistisch voor deze Gazelle Miss Grace Innergy.

Wellness goes aanbieding
Sauna son aanbiedingen
Ski jas heren aanbieding

Omschrijving, het gracieuze Miss Grace model, maar dan met extra ondersteuning! Actieradiuswaarden zoals vermeld in de folder van Gazelle. Deze meet hoe snel of langzaam je trapt. Samenvatting, regeling motorkracht, bewegingssensor, plaats motor, voorwiel, soort versnellingen, naaf, aantal versnellingen 7, accu losneembaar, accu oplaadbaar aan de fiets en losgenomen. De accu zit boven het achterwiel als onderdeel van de bagagedrager. In het artikel wat is de actieradius van een elektrische fiets? De Miss Grace Innergy van Gazelle - actieradius 85 km, zeven versnellingen. De platina accu is 900 gram zwaarder dan de bronzen versie. De voorwielrem is van het type velgrem, de achterrem is een rollerbrake rem. Deze e-bike is ideaal voor uw dagelijkse tochten in stad of dorp.

Swiss sense aanbieding 405, Converse schoenen aanbieding,