zwemmen met korting center parcs

vrijstaande cottages die verspreid zijn over het schiereiland rond De Grote Rietplas. Wilt u liever à la carte gerechten? Overnachting incl ontbijt: 25 pp! In en rond het park is altijd wat te beleven: waterpret in het kindvriendelijke zwembad met glijbaan en stroomversnelling, of ontspannen in het bubbelbad of de stoomcabine. Alles kan bij TUI! Even lekker een dagje, nachtje of weekendje weg? Altijd uniek en nergens goedkoper! Kom een kijkje nemen bij de wasberen op de kinderboerderij. Voor minder dan 50 pppn boek je een hotelarrangement met extra's zoals een ontbijt, diner of fietstocht! Maak bijvoorbeeld een tochtje door het Hoogveenreservaat Bargeveen.zwemmen met korting center parcs

Center Parcs heeft door heel Nederland subtropische zwemparadijzen in de vakantieparken, genaamd Aqua Mundo. Je kan naar een Aqua Mundo van een park naar keuze, en een dag vol waterpret beleven: glijden van de lange glijbanen, relaxen in de sauna, onder de zonnebank of in het Turks stoombad.

Voor de kleine trek tussendoor is de Plaza van Parc Sandur het juiste adres. Geeft u bij het reserveren voor de Aqua Mundo aan in het bezit te zijn van een Huttenheugte kortingspas, dan dient u deze bij de Info Desk/Receptie te tonen. Bestel dan de Gourmetservice en ga gezellig met het hele gezin gourmetten in de bungalow. 30 en gratis voorkeursligging.w.v. Meer info boeken Hotel Specials -60 8 Waanzinnige Winterweken! Meer info boeken 50 5, nu 50 korting met de 21 Hotel Specials! Meer info boeken Fletcher 69 12 Voordelig verzorgd weekendje weg met Hotelspecials va 48 pkpn Ga er een heerlijk verzorgd weekendje tussenuit!