dienstregeling stoomtrein hoorn medemblik

maakt kans op een leuke prijs! Hoorn, medemblik zijn stijlvol ingericht, precies zoals het vroeger was! En er zijn meer extra's! Heerlijke Reis door de Tijd, reizen en culinair genieten als in de Roaring Twenties. Een ritje met de Museumstoomtram is ook leuk met collega's of familie. Delen Liken, bezoekersinformatie, openingstijden, zie voor de openingstijden onze dienstregeling op /nl/ dienstregeling -2018, toegangsprijzen. Dat komt toch nooit meer terug? Combineren met andere activiteiten, een rit met de Museumstoomtram is goed te combineren met een fietstocht over het West-Friese platteland. Op dinsdag, woensdag en donderdag vertrekt bovendien.50 uur een stoomtram uit Hoorn.

Dienstregeling stoomtrein hoorn medemblik
dienstregeling stoomtrein hoorn medemblik

Aanbieding fluisterboot giethoorn, Fluisterboot giethoorn korting, Korting fluisterboot giethoorn, Vakantiepark giethoorn aanbieding,

Kijk hoe de stoker kolen op het vuur gooit en luister naar de fluitende locomotief. Faciliteiten, koffie, restaurant, museumwinkel, kindvriendelijk, parkeerplaats, bekijk Museum Stoomtram, hoorn. Een nostalgisch dagje uit. Stoomsafari voor de kinderen, voor kinderen is een ritje met de Museumstoomtram een indrukwekkende belevenis. De Stoomsafari maakt het extra leuk.

Actie van der valk hoorn