korting gezondheidsbeurs

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Nationale Gezondheidsbeurs korting! Bij de ingang van de Jaarbeurs kun je parkeertickets verkrijgen. Met alle cookies werkt de website het best. Cookies zijn kleine bestandjes die wij op je computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als je onze website of app gebruikt. Onderga een ontspannende massage, doe mee aan een actieve yoga workshop en ontmoet inspirerende coaches en schrijvers. Zes onderwerpen, medisch Zorg, beauty Verzorging, eten Drinken.

Sacha.nl kortingscode, Chocorosso korting,

LET OP aanvulling 5 februari 13:00 uur; het aantal gratis kaartjes dat wij weg mochten geven is helaas op, met onderstaande kortingscode krijg je korting multimate alleen nog 10,00 korting! Plan met je waardebon een massage. Wij mogen gratis* kaartjes weggeven! Massagepakket, de Beurs is goed voor zowel de mentale- als fysieke gezondheid. Als je dan weer voldoende bent opgeladen, bezoek dan ook zeker eens de verschillende stands van de 325 exposanten die aanwezig zijn.

En wordt je bezoekgedrag gebruikt voor marketingdoeleinden. Vijf Nationale Gezondheidsbeurs Utrecht. De nationale gezondheidsbeurs biedt voor ieder wat wils en is opgedeeld in vijf themas: Health, Food, Body, Mind en Beauty.