rotterdam kortingspas

hebt gemaakt, zijn van de vervangende pas afgeschreven. Onbeperkt Vlakke Vloerkaart, voor een vast bedrag van 160,00 zit je een jaar lang bij alle voorstellingen in de Kleine Zaal, de Krijn Boon Studio én in onze lovers canal cruises kortingscode zalen op locatie Witte de With. Waar krijg ik korting in Rotterdam? Bij de Rotterdam Welcome Card zit een namelijk een boekje met kortingsbonnen die je minimaal 25 korting op entree prijzen opleveren!

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card - Rotterdam Tourist
Meer dan 750 keer plezier
Rotterdam Welcome Card - Informatie over korting met de Rotterdam
Korting in Rotterdam, goedkope tickets, uitverkoop en goede deals
Vanaf volgend jaar korting voor alle Dordtenaren met Dordtpas

Een vervangende pas kun je op elk verkooppunt bestellen en kost 2,50. Waar je woont maakt niet uit, echt iedereen kan een Rotterdampas bestellen. Voor de pas betaal je standaard 60,-, maar als je in Rotterdam of een deelnemende gemeente woont, een laag inkomen hebt, studeert of 65-plus bent, dan kan je in aanmerking komen voor een reductietarief.

Schrijf je dan snel in voor de Lastminute mail (2x p/wk) MovieMaandag mail (1x p/mnd) en Maandmail (1x p/mnd) Bedankt voor je inschrijving We hebben je aanvraag verwerkt Sluiten otto kortingscode 10 Wijzigingen zijn opgeslagen. Bekijk ook eens, tarieven en voorwaarden, verkooppunten. Dagkaarten zijn te koop aan de kassa van TR Schouwburg. De pas wordt dan binnen vijf werkdagen thuisgestuurd. Heel het jaar door worden acties toegevoegd. Wil je weten hoeveel plezier je kan beleven met de Rotterdampas en hoeveel geld je daarmee bespaart?

Zij ontvangen dit tegoed op hun Rotterdampas. Dagkaart, voor 170,00 per jaar, kan je onbeperkt op een vaste dag naar Theater Rotterdam. Actiegebonden kortingen, soms zijn er kortingsacties waarbij je extra voordelig aan kaartjes kunt komen.