a'dam lookout kortingscode

snack, ontbijt, lunch f diner. Combinatie tickets, combineer A'dam Lookout met een rondvaart door de stad of de Heineken Experience; geniet de hele dag van de pracht en praal van Amsterdam. Bekijk Winkel, verlopen code bullet; Verlopen kortingscode, exclusief 5 voordeel op adam Lookout tickets Over the Edge-schommel via Tiqets. Daarnaast is er een tentoonstelling beschikbaar én krijg je een gratis foto op de toren. Hier heb je wel een apart ticket voor nodig maar dit is wel een unieke ervaring!

a'dam lookout kortingscode

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook A'DAM Lookout korting! De schommel is niet weg te denken in de algehele ervaring van de A'dam Lookout. In de toren vind je ook een interactieve tentoonstelling over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam, waar je meer achtergrondinformatie te weten komt over dat wat je kunt zien vanaf het observatiedek. Verlopen kortingen voor A'DAM lookout, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Neem dan plaats op Europas hoogste schommel, waar je 100 meter over de rand van de toren heen schommelt. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Je kunt voor de A'dam Lookout kiezen voor iDeal, Mastercard, visa of PayPal. Rooftop bar- en restaurant, verrukkelijk eten en drinken met uitzicht op de stad Amsterdam? Klik daarna op "Betaal nu". Er verschijnt een balkje met "Promotiecode". Het nieuwe spectaculaire uitkijkpunt adam lookout biedt je een 360 uitzicht over het Amsterdamse centrum, het havengebied en de polders ten noorden van de stad!

Neem dan een kijkje in het café, én verdieping onder het observatiedek. Wat een superleuke aanbieding! De grote ramen reiken vanaf de vloer tot aan het plafond en geven je het idee alsof je nog steeds op het observatiedek staat. Daredevils en thrillseekers vliegen heen en weer over de rand van het dak (in een veiligheidsharnas met Amsterdam onder hun voeten. Deze aanbiedingen vind je misschien ook leuk: De website van TicketSpy maakt gebruik van cookies. Like, vanaf 16,25 bullet; Aanbieding, adam Lookout inclusief Hop on Hop off rondvaart vanaf 16,25. Mis geen A'DAM Lookout aanbieding!