korting sanadome nijmegen

das Hotel, die Restaurants, die Thermenlandschaft sowie Beauty Wellness-Behandlungen. In dit artikel vertellen wij alles over hoe je kan genieten van Sanadome Thermen en wat voor wellness arrangementen er mogelijk zijn. Beauty Wellness behandelingen Dagelijks 10.00 -21.30 uur. Dit zoutwater heeft een temperatuur van 23C em wordt verwarmd tot 34C. Dus hou gewoon goed. Kuuroord en Spa Sanadome in Nijmegen is populair bij mensen die een dagje naar de sauna* willen of een wellness moment willen uitbreiden tot een wellness arrangement met hotelovernachting. Adres: Weg door Jonkerbos 90, 6532 SZ Nijmegen.

Voor actuele informatie controleer ook de website van Sanadome. In thermen Sanadome is een zoetwaterbron en een thermale zoutwaterbron. Sanadome biedt diverse behandelingen en dag arrangementen aan voor mammas in spé.

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen Beste Wellnesshotel
Met korting naar Sanadome
Sanadome Korting en Aanbiedingen 2019 - sauna acties

Tjingo kortingscode
Lovers canal cruises kortingscode
60 jaar korting

Beoordeling: Adres Sanadome Hotel Spa Nijmegen. Over het algemeen blijft spray tan 5 dagen zitten, dus dan kan je daar rekening mee houden qua data. Bekijk en boek, bekijk alle Sanadome arrangementen.a. Sauna's in Nederland, sauna's in Belgi, informatie en Contact. Het kost je niets extra maar het levert je wel voordeel. Alle kortingen per sauna op een rij. Het bronwater van de zoetwaterbron ligt op ongeveer 70 meter diepte. Via de onderstaande link kan je de huidige arrangement mogelijkheden bekijken bij Sanadome. De restaurants zijn bereikbaar per lift. . Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag. Er is een stoellift aanwezig bij het grote thermaalbad, het zoutwaterbad en bij het buitenbad. .

25 kortingsbon karwei, Ziengs kortingscode december, Ici paris xl kortingskaart, On your feet korting libelle,