comic station korting lerarenkaart

Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Kiekeboes, de Vlaamse krantenstrip gaat over de belevenissen van het stripgezin Marcel, Charlotte, Fanny en Kanstantinopel. Maak er een dagtrip van en breng een bezoekje aan Antwerpen. Tip: Combineer jouw bezoek met een paar uurtjes shoppen en het bekijken van de bezienswaardigheden van Antwerpen. Unieke locatie, indoor pretpark Comics, station, antwerp is gevestigd in het prachtige treinstation van Antwerpen. Mis ook zeker de hoogste indoor glijbaan van de wereld niet! Uitstekend bereikbaar, indoor pretpark Comics, station, antwerp is niet alleen te bereiken met de trein, maar ook heel goed met de auto.

Het ene moment zweef je door de ruimte en iets later ga je mee op schattenjacht in een griezelige grot (hopelijk ben je niet bang voor spinnen). Is het wel babyproof? Daarnaast zijn er meer dan 60 activiteiten verspreid over de 4 verdiepingen. Comics, station, antwerpGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Groep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel Klantenbeoordeling Indoor pretpark Comics, station, antwerp (1 beoordeling beoordeling plaatsen. Elke zone is voorbehouden voor een van 6 Belgische stripfiguren zoals Suske Wiske, Lucky Luke, De Smurfen, Jommeke, De Kiekeboes en Urbanus en neemt je mee in de specifieke leefwereld van die figuren. Kleinere kinderen zoals Kobe en Frauke met een leeftijd van 4 en 6 jaar amuseerden zich te pletter, zeker omdat ze minstens 10 keer van de glijbaan zijn gegaan. Hier komen stripverhalen echt tot leven!

Comics station korting lerarenkaart - kortingcomic station korting lerarenkaart

Studenten ov kaart meereizen met korting, Bol 10 euro korting,

Lucky Luke is sinds 1946 een succesvol figuur in heel Europa en schiet altijd sneller dan zijn schaduw. Email, facebook, pinterest, whatsapp. Verdeeld over zes themagebieden staan coole attracties en super leuke activiteiten op je te wachten. Ga van de hoogste indoor glijbaan ter wereld. Toegang tot deze attractie is standaard inbegrepen in het toegangsticket voor Comics. Liefhebbers van Belgische strips zullen hier veel bekende gezichten zien. Hiervoor kwamen we eigenlijk echt naar het park, want de hoogste glijbaan ter wereld, die wilden we toch graag eens echt testen! Kinderen zullen zich hier niet gauw vervelen. Op het einde brachten we ook een bezoekje aan de binnenspeeltuin, spijtig dat mamas en papas hier wat op hun honger blijven zitten omdat er geen leuk terras of cafeetje te bespeuren was aan de ingang van deze speeltuin. Praktisch Suggesties Rucphen (0 beoordelingen) Deze wilde bloementuin toont een afspiegeling van het Brabantse landschap met zijn begroeiing van wilde bloemen van rond de jaren vijftig van de vorige eeuw. Of een leuke Wanted-poster laten maken?

Vanuit Utrecht is het slechts 1,5 uur rijden. Gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Kinderfeestjes, Speelparken/hal, Attractieparken.

Wanneer mag je met 40 procent korting reizen
20 kortingsbon
Kaartje 40 korting ns