kortingsbon sauna haarlem

maar nu niet meer. En als je zin heb in een gesprek gewoon normaal een leuk gesprek kan voeren. Prijs kwaliteit verhouding echt goed! Ze hebben nu ook n aanrader! We komen hier al wat jaartjes, ooit dankzij de postcodeloterij. In én woord TOP! Eten is er altijd goed. Het voordeel hier is ook dat men slechts een beperkt aantal mensen toelaat.

Vandaag geopend van 10:00 -.
Je vindt ons in hartje.
Haarlem op loopafstand van het NS station.
Onze kleinschalige gezellige sauna is geheel gericht op jouw comfort.

Geniet van de zuivere hete lucht in de houtgestookte Finse sauna en de reinigende werking van het Turks stoombad. Sauna haarlem, alle kortingscodes, aanbiedingen en acties, sauna haarlem in Nederland voor januari 2019. Registreren is niet nodig.

Aanbiedingen sauna palestra doetinchem
Goirle sauna korting
Cheaque kortingsbon

Zelden zo een combinatie van kunst kitsch op zon beperkte hoeveelheid vierkante meters gezien! 2019 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden! Bezocht Augustus, 2015 Amazing Spa Facility I have been to numerous saunas during my trips to The Netherlands/Germany/Poland and this was the best yet. In eerste instantie even wennen. " Sauna van Egmond" Heerlijk relaxen in goed verzorgde omgeving waar gastvrouw/ heer je ontvangt in gastvrije wellnes centrum en in het beautycentra kan je in de watten gelegd worden Tevens top ( open)keuken met goed uitgebreide kaart voor de kleine maar ook grote trek. Misschien heb je een code gevonden als "15OFF100" die om wat voor reden dan ook 15 korting bleek te bevatten zonder minimum waar je hem hebt gevonden, maar die niet werkt voor je bestelling van 50,00. Heerlijk rust binnen en buiten. De sauna ligt gelegen in een woonwijk. Ook het eten is er zér goed. Het eten is er echt geweldig.

Klein maar fijn Gereviewed door manon. Een, sauna haarlem kortingscode correct invoeren. Bezocht Februari, 2016 Petje af! Sauna -entree zonder gebruik te maken van een actie en zonder behandelingen of extra's. Het is echt heel schoon en netjes allemaal. TOP 30 Oktober naar sauna van Egmond geweest. I went there on a Saturday and was lucky as it was not crowded, so I could relax without any disturbance.