cjp pas korting pathe

zien. Dan kun je namelijk niet zien of horen wat er gebeurt op het witte doek en dat is toch waar het allemaal om draait. Online korting, online cashback, alle merken (A-Z topmerken. Alle merken (A-Z topmerken, pathé, met 22 bioscopen in 16 steden is Pathé de grootste bioscoopketen van Nederland. De korting is alleen geldig van maandag tot en met donderdag op het standaardtarief. Maak een Pathé Thuis account aan of klik hier om in te loggen. Uiteraard krijg je op al deze films korting met je CJP pas. CJP-pashouders dienen bij de ticketcontrole een geldige CJP-pas te laten zien.

Studenten dienen ingeschreven te staan als student en bij de Pathé ticketcontrole een geldige collegekaart te tonen voor een MBO-, HBO- of WO-instelling. In plaats daarvan vertellen we je wel gewoon dat je bij de grootste filmketen van Nederland terecht kunt voor alle films die je je maar kunt bedenken; van mega obscuur tot Scary Movie-achtige producties. Voornaam, e-mailadres, wachtwoord, ontvang onze nieuwsbrief met aanbevelingen, vul het formulier alsjeblieft correct. De korting is alleen geldig op vertoon van een geldige studentenkaart, CJP-pas en legitimatiebewijs. Als filmfan in Nederland heb je mazzel, want je vindt dit soort kijkhuizen bijna op elke straathoek. In Nederland barst het van de filmfans. Door rsz korting eerste werknemer gebruik te maken van ga je hiermee akkoord). De korting is niet geldig bij ochtendvoorstellingen tot.00 uur, vrijdag- en zaterdagavond, erkende feestdagen en tijdens de kerstvakantie. Of je nu naar de nieuwste blockbusters uit Hollywood wil of een zwaar verantwoorde art-house film uit Oezbekistan; het rode pluche van Pathé zit altijd goed. Zo staat er in Roermond de Foroxity Filmarena. Voorwaarden: De Pathé CJP-korting en/of de Pathé Studentticket kunnen per Pathé bioscoop verschillen.

Uiteraard krijg je op al deze films korting met je, cJP pas. Pathé is de grootste bioscoopketen van Nederland. Met CJP krijg je korting op de film. Doe eens origineel en neem.