trein korting weekend

Borkum zijn erkende kuuroorden die in een paar uur te bereiken zijn. Dit jaar voor 12,50 verkrijgbaar. De spoorwegen van Spanje. Korting op Internationale Treintickets Binnenkort een stedentrip of treinreis maken? Handige informatie copyright, weekendplanner.O.F.trein korting weekend

Wat langzamer maar nog meer comfort is met de boot naar Londen.
Wanneer reist u precies met korting?
Buiten de spits van maandag t/m vrijdag tussen.00.00 en tussen.30.30 uur.
In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag.
NS korting Ben je vaak in de trein te vinden?

In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. Heeft u geen iDeal? . Als u van wandelen, klimmen in de bergen houdt liggen de bergen van Duitsland het dichtst bij. Kruidvat treinkaartjes 14,50, bekijk Actie, vanaf maandag 04 februari bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij Kruidvat. De kuuroorden van Duitsland, mooie plaatsen met veel groen, schone lucht en vaak nog warm bronwater zijn in Duitsland vaak een erkent kuuroord. Dit goedkope treinkaartje is geldig op een traject naar keuze voor de heen- of terugreis in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Korting bij NS International Goedkope treinkaartjes Enkele Reis Opzoek naar een enkele reis met korting? Houdt rekening met de uiterste reisdatum en voorwaarden. Geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. De hele dag geldig op een zaterdag of zondag in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Er zijn 2 verschillende reisperiodes mogelijk, waarbinnen de 3 reisdagen dienen te worden gepland.

Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis. Hotels in Duitsland voor een weekend of enkele dagen weg. Zoek op een kaart naar hotels en goedkope budgethotels met een goede service en kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs kunt vinden.